lunes, 16 de noviembre de 2015

Nota de premsa de la Setmana cultural

Setmana Cultural a la Malva-rosa del 13 al 22 de novembre

L’Associació de Veïns i veïnes “Amics de la Malva” centrarà la setmana cultural del barri de la Malva-rosa en la reivindicació d’una Biblioteca pública per al barri
La setmana cultural  comptarà amb tot tipus d’iniciatives creatives: escriptura, pintura, lectura, música, mostra del llibre, etc.

El barri de la Malva-rosa te uns 15.000 habitants, 5 col·legis de primària, un Institut de Secundària, una Escola de persones adultes, una Universitat Popular... , és dels únics barris de tota València que no compta amb Bibiolteca Pública. Cal que el nou govern municipal resolga prompte aquesta situació.
Les primeres activitats de la setmana cultural es van realitzar el passat divendres 13 amb la projecció de la web sèrie “Cabanyal Z” i dissabte 14 amb una cercavila amb batukada pels carrers del barri anunciant les activitats.
A la setmana cultural participen diverses entitats del barri com el Grup de Dones amb una representació teatral, Ràdio Malva amb un dinar popular, el grup de dolçaina Buf-ali, i la Coordinadora d’Educació del barri amb creacions artístiques de xiquets i xiquetes de tots els centres educatius públics de la Malva-rosa.
La programació de la Mostra Literària per als dies 20 i 21 de novembre compta amb lectures, presentacions de llibre i editorials, recitals, Jam Poètica,... un fum d'activitats. S’inclou un recital i mostra de poetes en valencià, i la presentació de “Desacorde Ediciones” editorial del món del rock. Tot a la Casa Museu Blasco Ibáñez com una manera de reivindicar les arrels culturals del nostre barri.


Tota la programació està al blog:

No hay comentarios:

Publicar un comentario